Maria

Noclegi w kwaterach prywatnych we Władysławowie

ul. Wyzwolenia 52, 84-120 Władysławowo, pomorskie, tel. (58) 674 00 71570 505 973

Opinie i pochwały - "Maria"

Niezapomniany wyjazd nad morze i z pewnością wrócimy tam z całą rodziną. Ogródek pani Marysi jest jak z bajki, tworzy niesamowity klimat. Pani Gospodyni i mąż przesympatyczni i zawsze służą pomocą. Gorąco polecam.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Beata — 2019.08.19 37.47.249.33 - public-gprs414176.centertel.pl

Muszę powiedzieć, że domek Pani Marii i Pana Oskara oka zał się dla nas niezwykły. Atmosfera jest bardzo serdeczna, w domku jest czyściutko, nikt na siebie nie wchodzi, kuchnia osobna dla gości. Byliśmy w czerwcu i wróciliśmy tu w październiku. Z dwójka dzieci, z trzecim w brzuszku. Czuliśmy się jak u siebie w domu. Pani Maria tworzy bardzo przyjazną, przytulną atmosferę swoją osobą. Myślę, że nie bez znaczenia jest to, że oddycha się tu Panem Bogiem. Ale nic nie jest narzucane. Taki święty pokój panuje tu. Jak czytałam wcześniej opinie, to miałam wrażenie, że mowa o domku w niebie i nic nie jest przesadzone w tych opiniach. Mogłyśmy porozmawiać od serca- za co bardzo dziękuję Pani Mario. Wiem, że jestem otoczona modlitwą. Pozdrawiamy i polecamy :)))

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Daria — 2018.11.01 89.174.132.37 - s132pc37.mmj.pl

Cudownie było!

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Joanna Z., nauczycielka z Warszawy — 2017.08.09 37.47.45.153 - public-gprs362072.centertel.pl

Pani Mario!
Dziękuję Wam za bardzo udany wypoczynek i cudowną gościnę. Pojawiłam się u Państwa zupełnie przypadkowo, a dziś dziękuję losowi za ten przypadek. Podobno nic w życiu nie jest przypadkiem...
Brak słów, aby opisać, jak przez te wspaniałe dwanaście dni wypoczęłam - zarówno ciałem, jak i duszą. Stworzyliście nie tylko doskonałe warunki bytowe (było wszystko, co potrzeba), ale również otaczało mnie poczucie bezpieczeństwa, życzliwość i zrozumienie. Łzy cisną się same do oczu, gdy próbuję opisać słowami to, co czuję. Zwłaszcza teraz, gdy jestem z dala od Was. To, co czuję jest w moim sercu, Kochana Pani Marysiu. Wie to Pani najlepiej..., bo umie Pani słuchać ludzi, wsłuchując się w dźwięk ich duszy.
Jesteście Osobami wyjątkowymi, o głęboko pojętym Humanizmie. Stanowicie wspaniałą Rodzinę, gdzie miłość emanuje na wszystkich.
To nie tylko idealne warunki lokalowe (przytulne, czysciutkie, komfortowe pokoiki; przestronna kuchnia doskonale wyposażona; wygodny, przestronny brodzik; wszystko jak we własnym domu). Śliczne otoczenie - czyściutkie, spokojne willowe osiedle; zadbany uroczy ogród. Przyjemne dojście do morza ulicą Morską. Blisko sklepy (w tym "Biedronka"), dworzec kolejowy, autobusowy i nie tak daleko port, gdzie można zakupić
świeże ryby.
W tym domu gości spokój, życzliwość, tolerancja, swoboda, ale również serce, empatia i życiowa mądrość. Gospodarze tego domu kochają drugiego człowieka. Tu z człowieczeństwem nie wygrywa komercja i chęć wzbogacenia się za wszelką cenę, tak typowe dla współczesnych materialistycznych czasów.
W tym domu wypoczęło nie tylko moje ciało, ale i dusza została zregenerowana (Pani Marysiu, wie to Pani najlepiej, jak bardzo).
To nie zimny hotel, gdzie jestem traktowana przedmiotowo.

Cudowna atmosfera, cudowne miejsce i CUDOWNI LUDZIE!
Właśnie tu chce się wracać, a ja będą wracać.

Joanna z Warszawy

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Joanna Z., nauczyciel z Warszawy — 2017.08.06 37.47.41.47 - public-gprs360942.centertel.pl

Pani Mario!
Dziękuję Wam za bardzo udany wypoczynek i cudowną gościnę. Pojawiłam się u Państwa zupełnie przypadkowo, a dziś dziękuję losowi za ten przypadek. podobno nic w życiu nie jest przypadkiem...
Brak słów, aby opisać, jak przez te wspaniałe dwanaście dni wypoczęłam - zarówno ciałem, jak i duszą. Stworzyliście nie tylko doskonałe warunki bytowe (było wszystko, co potrzeba), ale również otaczało mnie poczucie bezpieczeństwa, życzliwość i zrozumienie. Łzy cisną się same do oczu, gdy próbuję opisać słowami to, co czuję. Zwłaszcza teraz, gdy jestem z dala od Was. To, co czuję jest w moim sercu, Kochana Pani Marysiu. Wie to Pani najlepiej..., bo umie Pani słuchać ludzi, wsłuchując się w dźwięk ich duszy.
Jesteście Osobami wyjątkowymi, o głęboko pojętym Humanizmie. Stanowicie wspaniałą Rodzinę, gdzie miłość emanuje na wszystkich.
To nie tylko idealne warunki lokalowe (przytulne, komfortowe pokoiki; przestronna kuchnia doskonale wyposażona; wszystko jak we własnym domu. Śliczne otoczenie - czyściutkie, spokojne willowe osiedle; zadbany uroczy ogród. Przyjemne dojście do morza ulicą Morską. Blisko sklepy (w tym Biedronka), dworzec kolejowy, autobusowy i nie tak daleko port, gdzie można zakupić
świeże ryby.
W tym domu gości spokój, życzliwość, tolerancja, swoboda, ale również serce, empatia i życiowa mądrość. Gospodarze tego domu kochają drugiego człowieka. Tu z człowieczeństwem nie wygrywa komercja i chęć wzbogacenia się za wszelką cenę, tak typowe dla współczesnych materialistycznych czasów.
W tym domu wypoczęło nie tylko moje ciało, ale i dusza została zregenerowana (Pani Marysiu, wie to Pani najlepiej, jak bardzo).
To nie zimny hotel, gdzie jestem traktowana przedmiotowo.

Cudowna atmosfera, cudowne miejsce i CUDOWNI LUDZIE!
Właśnie tu chce się wracać, a ja będą wracać.

Joanna z Warszawy

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Joanna, nauczycielka z Warszawy — 2017.08.04 37.47.14.111 - public-gprs354094.centertel.pl

Miejsce i gospodarze przecudni, byliśmy z mężem i córką dwa razy i w tym roku jadę z córką po raz trzeci. To miejsce poprostu nas urzekło:)))

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Keniksman Marta Warszawa — 2016.07.03 88.156.132.204 - 088156132204.dynamic-ww-04.vectranet.pl

Byłam z córką w lipcu 2015 i wrócilyśmy bardzo zadowolone. Państwo właściciele bardzo sympatyczni, pokoje czyste, zadbane serdecznie polecamy!

Joanna, Świecie — 2015.07.30 83.8.60.251 - abps251.neoplus.adsl.tpnet.pl

W 2013 spędziłam tu z córką cudowny urlop…. Świetna lokalizacja domku blisko morza, ale przy parku, bez tłoku i hałasu…. Uroczy dom i ogród i przemili gospodarze…. Zejście do plaży ul. Morską … W 2014 ponownie się do Państwa wybieramy… Gorąco pozdrawiamy Ewa i Emilka z Łodzi

Ewa i Emilka z Łodzi — 2014.02.14 212.191.39.95 - pc95.wimbp.lodz.pl

cd.kuchnia wspaniała, obejście marzenie,ogród- bajka!to wszystko sprawiło , że już innego miejsca nie chcemy.tu czujemy sie jak u siebie i wszystkim gorąco polecamy.Całujemy i pozdrawiamy

Danuta i Andrzej

danuta Jasienica — 2013.07.22 77.253.191.154 - 77-253-191-154.adsl.inetia.pl

Wakacje tylko na Wyzwolenia!Naszym marzeniem kilka lat temu było spędzać urlop w różnych kurortach morskich.Jednak pierwszy raz pojechaliśmy do Władysławowa i wtedy marzenia się skończyły.Wyjeżdżając z tego cudownego miejsca wiemy , że za rok znowu tu wrócimy .Nie chodzi jednak o morze. Przyciągają nas Ci wspaniali ludzie, ich dom rodzinny, bo wszystko tu jest takie swojskie , rodzinne, prawdziwe.To dobroć gospodarzy, życzliwość a do tegocudne pokoje, kuchnia

danuta Jasienica — 2013.07.21 87.205.190.232 - 87-205-190-232.adsl.inetia.pl

Kto już raz tutaj przyjedzie, będzie czekał kolejnego przyjazdu. Polecamy tę kwaterę, pokoje czyściutkie, kuchnia super wyposażona, niczego nie brakuje. Dogodne położenie domku. Ogród wokół domu to istne cudo. Widać serce włożone w ten ogródek. Gospodarze, co tu dużo mówić są przecudowni, poprostu kochani, jak każda babcia i dziadek-bo tak ich traktują nasze dzieci. Pozdrawiamy i przesyłamy buziaczki! Do zobaczenia za rok!

iwona, adam, julia i michał z gliwic — 2012.08.06 83.22.210.150 - ebu150.neoplus.adsl.tpnet.pl

Z przyjemnością zachęcamy do skorzystania z tej ofery. Gospodarze poprostu przemili, w pokojach czyściutko, kuchnia super wyposażona. Na opisanie ogrodu brakuje słów. Taki ogród zasługuje na medal. Atmosfera domowa, rodzinna. Położenie domku dogodne, cicha dzielnica. Czujemy się, jak u siebie w domu. Dziękujemy za każdy rok z Wami! Czekamy już następnego urlopu. Do zobaczenia!

marysia i heniek z gliwic — 2012.08.06 83.22.210.150 - ebu150.neoplus.adsl.tpnet.pl

Szczerze polecam dom P. Marii, jest tam niezwykle czyściutko, panuje przemiła atmosfera, niczego nie brakuje, lokalizacja jest idealna, zwłaszcza jeśli jest się z dzieckiem;))) Dziękujemy za mile spędzony czas!

natalia.robert i bartuś z Wrocławia — 2012.07.20 89.73.17.213 - 89-73-17-213.dynamic.chello.pl

Cudowne miejsce! Właściciele przesympatyczni, zapewniają rodzinną atmosferę. Nawet przy braku pogody, to najlepsze miejsce na wypoczynek. Pokoje, kuchnia super! Śliczne obejście, lokalizacja też wspaniała. Wyjeżdżając- człowiek już marzy i wierzy, że tu powróci. Dziękujemy!

Danka Bielsko-Biała — 2012.07.08 87.205.223.150 - 87-205-223-150.adsl.inetia.pl

Bardzo miła atmosfera przytulny pokoik.Kuchnia wyposażona.I właściciele bardzo bardzo mili i sympatyczni.POLECAM wszystkim tą kwaterę wypoczynek gwarantowany. :-)

Izabela Poznań — 2011.07.24 77.65.45.7 - d45-7.icpnet.pl

Super super super naprawde rewelacja!lokalizacja wspaniała,pokoje bardzo przytulne naprawde domowa atmosfera natomiast własciciele co tu duzo pisac nie ma nawet słow zeby opisac jacy sa EXTRA! za rok znow tylko i wyłacznie władysławowo i tylko na Wyzwolenia 52. pozdrawiam i polecam

Natalia i Dorota Boniec Włocławek — 2009.08.22 94.254.139.67 - 94.254.139.67

Cudowna kwatera,śliczne obejście,czyściutko! Gospodarze bardzo mili,do tego dogodne położenie i w dodatku cicha okolica.To było cudownych 10dni!:).polecam wszystkim! Danuta i Andrzej

danuta Jasienica — 2009.07.12 83.25.253.99 - ajt99.neoplus.adsl.tpnet.pl

Spędziliśmy z chłopakiem u Pani Marii 4 cudownych dni, świetna atmosfera w domu i super gospodarze....pokoje czyściutkie i przytulne, do naszej dyspozycji mieliśmy kuchnie,lodówke.
Cicha i spokojna okolica. Gorąco polecamy tę kwaterę :)

Ewa i Marcin Bydgoszcz — 2008.09.19 78.8.113.4 - dynamic-78-8-113-4.ssp.dialog.net.pl

miło, spokojnie, bardzo czysto. Plecamy!

Ewelina i Tomek — 2008.09.18 213.158.196.116 - inet20908nj-0.eranet.pl

Miło, spokojnie, bardzo przytulnie. Kuchnia dobrze wyposażona. dogodne polożenie domku. Bradzo polecam tę kwaterę :)

Beata I Paweł, Białystok — 2008.07.15 82.139.146.65 - b1-65.koba.pl

Spędziliśmy z chłopakiem we władysławowie 10 wspaniałych dni. Pokoje były bardzo przytulne, czyste. Łazienke mieliśmy na korytarzu ale to w zupełności wystarczało bo większość czasu spędzaliśmy na plaży. Do naszej dyspozycji była kuchnia,lodówka. Kwatera jest położona w bardzo cichej okolicy. Polecam wszystkim tą kwaterę!.

agnieszka — 2004.09.06 80.55.181.186 - vz186.internetdsl.tpnet.pl

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej Maria

www.mariakohnke.letnik.pl - kwatera prywatna Władysławowo

Kameralne, ekskluzywne czy tanie kwatery nad morzem. Tylko najlepsze noclegi w nadmorskich miejscowościach. Szukasz podobnych noclegów w kwaterze prywatnej we Władysławowie?

©  1999 - 2020   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w kwaterach prywatnych we Władysławowie